Hent Coop app'en og få masser af fordele

 • Coop app'en er for alle

  Som noget nyt er Coop app'en tilgængelig for alle - uanset om du er medlem eller ej.

   

  Med den nye brugerprofil får du adgang til en række udvalgte features i Coop app'en helt gratis. Ligesom medlemmer opsparer du 1%, når du handler for mere end 500 kr. i Coop på en måned. Dette beløb går ind på din ”opsparingskonto”, som du kan konvertere til et medlemskab. Det er muligt at konvertere opsparingen til medlemskab når de 200 kr. er sparet op - eller før ved at betale det resterende beløb. Har du fx. sparet 50 kr. op kan du blive medlem ved at betale de resterende 150 kr. Alt dette gøres direkte i Coop app'en.

   

  Her får du overblikket over, hvilke muligheder du har i Coop app'en.

Fordele Alle Medlem
Digitale kvitteringer
Praktisk indkøbsliste
Daglig madinspiration
Læs tilbudsaviser direkte i app'en
Spil og vind masser af præmier
Kom hurtigt gennem butikken Scan & Betal
Betal med app'en og kom hurtigt videre
Få dobbelt op på samlemærker
Få bonus og ekstra fordele med en PrimeKonto
Personlige tilbud - skræddersyet til dig
Medlemsbonus
Bonus fra Coops partnere
Skarpe Medlemstilbud
Læs Samvirke direkte i app'en
Lokale nyheder og tilbud
Bonus fra Coop Bank
 • Spil og vind

  Spil med i Coop app'en og vind masser af spændende præmier, som du kan hente ganske gratis i din lokale Coop-butik.

   

  Spil med, når den blå boble med 'Spil og Vind' er synlig på forsiden af din app.

Få medlemsbonus når du handler

 • Få bonus når du handler

  Som medlem af Coop får du 1% i bonus, når du handler for mere end 500 kr. i Coop på en måned. Du får også bonus på udvalgte varer i butikken og fra tilbudsavisen.

   

  Du kan altid se din bonus i Coop app'en.

 • Få bonus fra vores partnere

  Som medlem af Coop får du del i en lang række medlemsfordele hos Coops partnere, hvor du kan optjene ekstra bonus. 

   

  Du får fx bonus, når du skifter til vinterdæk, bestiller en forsikring eller bestiller din næste ferie. Få overblikket over alle dine muligheder i Coop app'en.

   

 • Betal med din bonus ved kassen

  Din bonus er kroner og øre, som du kan betale med, næste gang du handler. 

   

  Du skal bare sige, at du gerne vil betale med din bonus, når du står ved kassen. Og du bestemmer selv, hvornår du vil bruge din bonus. 

Coop app bonus betaling

Betal med Coop app'en

 • Kom hurtigt gennem indkøbene - betal med Coop app'en

  Betal med din Coop app i butikken, så du har dit medlemskort og betalingskort samlet ét sted og slipper for at bøvle med plastikkort og kontanter.

   

  Det er nemt og enkelt – du skal bare tilføje dit betalingskort i app’en og scanne den sorte boks ved kassen, når du skal betale.

Coop app betaling
 • Betal med MobilePay

  Betal med MobilePay i alle Coops butikker.

   

  Det er meget enkelt. Når du skal betale, åbner du blot Coop app'en og scanner den sorte boks ved dankortterminalen. Herefter vælges MobilePay som betalingsform i din Coop app.

Coop app betaling mobilepay
 • Spring køen over

  Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan nu springe helt uden om køen.

   

  Med Scan & Betal i Coop app'en kan du selv scanne varerne med din mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.

bipogbetal Coop app scanogbetal

Få en sund madøkonomi med Coop app'en

 • Få bonus og ekstra fordele med en PrimeKonto

  Vi har samlet det bedste til dig med PrimeKonto i Coop app'en!

   

  Med en PrimeKonto får du 15% i bonus på Änglamark, Thise, Irmas Hverdag samt Coop 365 Økologi og Minirisk samt en række andre fordele som f.eks. brændstof fra OK, TV2 Play eller Mofibo.

   

  Du indsætter blot et fast beløb hver måned på min. 1.000 kr. til at handle for på din PrimeKonto i Coop app'en, og bruger den til at betale med, når du handler.

Madkonto fyld op Coop app
 • Hold styr på madregnskabet med digitale kvitteringer

  Med Coop app'en er det meget lettere for dig at holde styr på dit madregnskab. App'en gemmer nemlig automatisk alle dine kvitteringer, så du aldrig mere behøver at lede efter din papirbon i bunden af tasken. Det giver overblik i en travl hverdag.

Skarpe tilbud til dig

 • Skræddersyede tilbud til dig

  Som Coop Medlem får du hver uge en række personlige tilbud i Coop app'en, som du kan vælge mellem. De er nøje udvalgt, så de passer til dig og dine behov. Der er nye tilbud hver søndag, og du skal blot huske at aktivere dem, inden du går til kassen for at betale. Scan dit medlemskort eller Coop app'en ved kassen, som du plejer, og så får du automatisk din rabat. 

   

  Du har også mulighed for at aktivere dine personlige tilbud i Pristjekkeren i butikken. Du skal blot bruge dit fysiske medlemskort.

 • Gode medlemstilbud

  Ud over dine personlige tilbud får du som medlem masser af gode medlemstilbud i Coop app'en, i Coops butikker og på Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD.

medlemsbonus coop app
 • Ekstra tilbud fra din butik

  Tjek altid Coop app'en for først-til-mølle tilbud og varer til ekstra gode priser i din lokale butik - de findes kun i app'en. Din lokale butik er den butik, som du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til hver en tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din butik. 

lokale tilbud coop app

Gør hverdagen nemmere med Coop app'en

 • Ny madinspiration hver dag

  Med Coop app'en i hånden er der ingen panik, når du skal købe ind til aftensmad. Du tjekker bare dagens ret i app’en.

   

  Hver dag serverer vi en ny velsmagende opskrift til aftensmaden, som er lige til at gå til. Herudover finder du altid masser af gode madtips og inspiration, så det er nemt at lave god mad i en fart. 

   

 • Hold styr på dine indkøb med Coop app'en

  Med indkøbslisten i Coop app’en er det lidt nemmere at holde overblikket og undgå svinkeærinder, når du handler.

   

  Listen sorteres efter kategori, husker de varer du ofte køber, og så kan du tilføje personlige tilbud, lokale tilbud og medlemstilbud. Del også din indkøbsliste med familien, så der altid er styr på indkøbene.

Coop app indkøbsliste
 • Samvirke på mobilen

  Som medlem kan du altid læse den seneste version af Samvirke i din Coop app. Samvirke er magasinet, der tager udgangspunkt i din hverdag. Et magasin man glæder sig til at læse, og som man får noget ud af. Samvirke insisterer på at have udsyn og perspektiv. Det kigger ud i verden, tilbage i historien og forklarer sammenhænge.

   

  Husk, at du som medlem af Coop også kan hente Samvirke i din lokale butik.

   

 • Indkøbsliste i Coop app'en

  I Coop vil vi gøre det nemt, hurtigt og billigt for dig at købe godt og sundt ind. Derfor kan du nu med din Coop app lave en smart indkøbsliste i en fart, så du får mere tid i hverdagen og undgår svinkeærinder, når du køber ind. Coop app'ens indkøbsliste sikrer at du får det hele med hjem - hver gang. Listen sorteres efter kategori, husker de varer du ofte køber og så kan du tilføje personlige tilbud, lokale tilbud og medlemstilbud. Del også din indkøbsliste med familien, så er der altid styr på indkøbene.