Hent Coop app'en og få masser af fordele

Spil med om fede præmier hver torsdag og fredag i Coop app'en

 • Coop app'en er for alle

  Som noget nyt er Coop app'en tilgængelig for alle - uanset om du er medlem eller ej.

   

  Med den nye brugerprofil får du adgang til en række udvalgte features i Coop app'en helt gratis. Ligesom medlemmer opsparer du 1%, når du handler for mere end 500 kr. i Coop på en måned. Dette beløb går ind på din ”opsparingskonto”, som du kan konvertere til et medlemskab. Det er muligt at konvertere opsparingen til medlemskab når de 200 kr. er sparet op - eller før ved at betale det resterende beløb. Har du fx. sparet 50 kr. op kan du blive medlem ved at betale de resterende 150 kr. Alt dette gøres direkte i Coop app'en.

   

  Her får du overblikket over, hvilke muligheder du har i Coop app'en.

Fordele Alle Medlem
Digitale kvitteringer
Praktisk indkøbsliste
Daglig madinspiration
Læs tilbudsaviser direkte i app'en
Vilde AppKup hver uge
Spil og vind masser af præmier
Spring køen over med Scan & Betal
Betal med app'en og kom hurtigt videre
Få dobbelt op på samlemærker
Få en sund madøkonomi med en Madkonto
Få gratis kredit med Mad+
Personlige tilbud - skræddersyet til dig
Medlemsbonus
Bonus fra Coops partnere
Skarpe Medlemstilbud
Læs Samvirke direkte i app'en
Lokale nyheder og tilbud
Bonus fra Coop Bank
 • Spil og vind

  Hver torsdag og fredag er der nyt spil i Coop app'en og masser af spændende præmier på højkant. Hvis du er heldig, kan du hente en gratis præmie i din lokale Coop-butik.

   

  Spil med, når den blå boble med 'Spil og Vind' er synlig på forsiden af din app.

Få medlemsbonus når du handler

 • Få bonus når du handler

  Som medlem af Coop får du 1% i bonus, når du handler for mere end 500 kr. i Coop på en måned. Du får også bonus på udvalgte varer i butikken og fra tilbudsavisen.

   

  Betaler du med din Madkonto i Coop app’en eller et betalingskort fra Coop Bank får du 1,20% i bonus på dine køb.

   

  Du kan altid se din bonus i Coop app'en.

 • Få bonus fra vores partnere

  Som medlem af Coop får du del i en lang række medlemsfordele hos Coops partnere, hvor du kan optjene ekstra bonus. 

   

  Du får fx bonus, når du skifter til vinterdæk, tanker benzin, shopper online eller bestiller din næste ferie. Få overblikket over alle dine muligheder i Coop app'en.

   

 • Betal med din bonus ved kassen

  Din bonus er kroner og øre, som du kan betale med, næste gang du handler. 

   

  Du skal bare sige, at du gerne vil betale med din bonus, når du står ved kassen. Og du bestemmer selv, hvornår du vil bruge din bonus. 

Coop app bonus betaling

Betal med Coop app'en

 • Kom hurtigt gennem indkøbene - betal med Coop app'en

  Betal med din Coop app i butikken, så du har dit medlemskort og betalingskort samlet ét sted og slipper for at bøvle med plastikkort og kontanter.

   

  Det er nemt og enkelt – du skal bare tilføje dit betalingskort i app’en og scanne den sorte boks ved kassen, når du skal betale.

Coop app betaling
 • Nyhed: Betal med MobilePay

  Som noget helt nyt kan du nu også betale med MobilePay i alle Coops butikker.

   

  Det er meget enkelt. Når du skal betale, åbner du blot Coop app'en og scanner den sorte boks ved dankortterminalen. Herefter vælges MobilePay som betalingsform i din Coop app.

Coop app betaling mobilepay
 • Spring køen over

  Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan nu springe helt uden om køen.

   

  Med Scan & Betal i Coop app'en kan du selv scanne varerne med din mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.

bipogbetal Coop app scanogbetal

Skarpe tilbud til dig

 • Skræddersyede tilbud til dig

  Som Coop-medlem får du hver uge en række personlige tilbud i Coop app'en, som du kan vælge mellem. De er nøje udvalgt, så de passer til dig og dine behov. Der er nye tilbud hver søndag, og du skal blot huske at aktivere dem, inden du går til kassen for at betale. Scan dit medlemskort eller Coop app'en ved kassen, som du plejer, og så får du automatisk din rabat. 

   

  Du har også mulighed for at aktivere dine personlige tilbud i Pristjekkeren i butikken. Du skal blot bruge dit fysiske medlemskort.

 • AppKup i Coop app'en

  Hver mandag til onsdag er der AppKup i Coop app’en, som er ekstraordinært gode tilbud. Aktivér dem i din Coop app, før du går til kassen i butikken. 

   

  Du har også mulighed for at aktivere dine AppKup i Pristjekkeren i butikken - du skal blot bruge dit fysiske medlemskort.

AppKup kup Coop app
 • Gode medlemstilbud

  Ud over dine personlige tilbud får du som medlem masser af gode medlemstilbud i Coop app'en, i Coops butikker og på Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD.

medlemsbonus coop app
 • Få dobbelt op på samlemærker

  Hvis du bruger Coop app’en, får du automatisk dobbelt op på samlemærker. Du kan se din saldo på mobilen.

   

  Netop nu kan du samle mærker og købe Bosch produkter og spare 50%.

   

  Vi har udvalgt en række handy Bosch-produkter til alle, der sætter pris på selv at ordne de små, praktiske opgaver i hjem og have. Fælles for dem er brugervenlighed og funktionalitet, og med samlemærker får du halv pris på hele udvalget.

samlemærker Coop app dobbelt op
 • Ekstra tilbud fra din butik

  Tjek altid Coop app'en for først-til-mølle tilbud og varer til ekstra gode priser i din lokale butik - de findes kun i app'en. Din lokale butik er den butik, som du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til hver en tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din butik. 

lokale tilbud coop app

Få en sund madøkonomi med Coop app'en

 • Få styr på madbudgettet med Madkonto

  Med Madkonto i Coop app'en kan du hver måned overføre det beløb, som passer dig og dit madbudget. Når du handler i Coops butikker med din app betaler du automatisk med din Madkonto.

   

  Så har du altid madbudgettet og overblikket lige ved hånden - nemt, hurtigt og sammen med alle dine andre fordele i Coop app'en.

Madkonto fyld op Coop app
 • Få mere på tallerkenen med Mad+

  Har du perioder, hvor madbudgettet bliver ædt op lidt for hurtigt?

   

  Med Mad+ i Coop app'en kan du få gratis kredit på 1.000 kr. til at handle for i Coops butikker, så du kommer godt igennem måneden. Beløbet trækkes fra det registrerede betalingskort den sidste bankdag i måneden og koster dig ikke en krone. 

madplus Coop app madøkonomi madkonto
 • Hold styr på madregnskabet med digitale kvitteringer

  Med Coop app'en er det meget lettere for dig at holde styr på dit madregnskab. App'en gemmer nemlig automatisk alle dine kvitteringer, så du aldrig mere behøver at lede efter din papirbon i bunden af tasken. Det giver overblik i en travl hverdag.

Gør hverdagen nemmere med Coop app'en

 • Ny madinspiration hver dag

  Med Coop app'en i hånden er der ingen panik, når du skal købe ind til aftensmad. Du tjekker bare dagens ret i app’en.

   

  Hver dag serverer vi en ny velsmagende opskrift til aftensmaden, som er lige til at gå til. Herudover finder du altid masser af gode madtips og inspiration, så det er nemt at lave god mad i en fart. 

   

 • Hold styr på dine indkøb med Coop app'en

  Med indkøbslisten i Coop app’en er det lidt nemmere at holde overblikket og undgå svinkeærinder, når du handler.

   

  Listen sorteres efter kategori, husker de varer du ofte køber, og så kan du tilføje personlige tilbud, lokale tilbud og medlemstilbud. Del også din indkøbsliste med familien, så der altid er styr på indkøbene.

Coop app indkøbsliste
 • Samvirke på mobilen

  Som medlem kan du altid læse den seneste version af Samvirke i din Coop app. Samvirke er magasinet, der tager udgangspunkt i din hverdag. Et magasin man glæder sig til at læse, og som man får noget ud af. Samvirke insisterer på at have udsyn og perspektiv. Det kigger ud i verden, tilbage i historien og forklarer sammenhænge.

   

  Husk, at du som medlem af Coop også kan hente Samvirke i din lokale butik.

   

 • Indkøbsliste i Coop app'en

  I Coop vil vi gøre det nemt, hurtigt og billigt for dig at købe godt og sundt ind. Derfor kan du nu med din Coop app lave en smart indkøbsliste i en fart, så du får mere tid i hverdagen og undgår svinkeærinder, når du køber ind. Coop app'ens indkøbsliste sikrer at du får det hele med hjem - hver gang. Listen sorteres efter kategori, husker de varer du ofte køber og så kan du tilføje personlige tilbud, lokale tilbud og medlemstilbud. Del også din indkøbsliste med familien, så er der altid styr på indkøbene.