Få en sund madøkonomi med Coop app’en

Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi. Du får bonus for at handle, personlige tilbud, ekstra bonus på særligt udvalgte varer og masser af medlemstilbud. 

Masser af inspiration

Med Coop app’en i hånden er der ingen panik, når du skal købe ind til aftensmad. Du tjekker bare dagens ret i app’en. Så ved du, hvad du skal lave, og hvad du skal bruge. App’en gi’r dig også adgang til 8.000 opskrifter, tips og inspiration til god mad, som kan laves i en fart eller næsten laver sig selv.

Betal med din bonus hver gang du handler

 • Få bonus når du handler i Coop

  Du får 1% i bonus, når du handler for mere end 500 kr. i Coop på en måned. Du får også bonus på udvalgte varer i butikken og fra tilbudsavisen, samt når du handler med vores partnere. Betaler du med din Madkonto i Coop app’en eller et betalingskort fra Coop Bank får du 1,20% i bonus på dine køb.

   

  Du kan altid se din bonus i app'en i den store bonusbobbel.

 • 20% mere i fast bonus med Coop Bank

  Betaler du med betalingskort fra Coop Bank, får du 20% mere i bonus, dvs. 1,20% i fast bonus på dine køb over 500 kr. resten af måneden. Dette gælder også hvis du har registreret et Coop Bank betalingskort i app'en og betaler med Coop app'en.

 • Betal med din bonus ved kassen

  Med Coop app’en får du bonus som du kan betale med i alle Coops butikker. Du skal bare sige, at du gerne vil betale med din bonus, når du står ved kassen. Og du bestemmer selv, hvornår du vil bruge din bonus. 

 • Bonus fra vores partnere

  Du får også bonus fra alle vores partnere. Tjek altid Coop app’en, inden du fx skifter til vinterdæk, tanker benzin, shopper online eller bestiller din næste ferie.

 

Betal med app

 • Kom snapt gennem indkøbene - betal med Coop app'en

  Nu kan du suse gennem supermarkedet uden bump på vejen. Det er nemlig nemt og hurtigt at betale med Coop app'en, mens du pakker dine varer. Læg dit betalingskort i Coop app'en, og kom snapt ud af butikken.

 • App’en er dit medlemskort

  Med Coop app’en har du altid dit medlemskort lige ved hånden - uden at have det i pungen. Sådan gør du, når du står ved kassen:

   

  1. Åbn app’en på din mobil
  2. Tjek at din Bluetooth er tændt
  3. Hold mobilen hen over boksen ved dankortmaskinen
  4. Eller brug app’ens QR scanner på skiltet ved kassen


  Så er dit køb registreret - og i app’en kan du straks se, hvad du har fået i bonus på dit indkøb..

   

 • Betal med Coop app’en ved kassen

  Du kan hurtigt og nemt betale med din Coop app i butikken. Du skal bare tilføje dit betalingskort i app’en. Så har du dit medlemskort og betalingskort samlet – og slipper for at bøvle med plastikkort og kontanter.

   

 • Åbn en Madkonto og få en sund madøkonomi

  Med Madkonto i Coop app'en kan du hver måned fylde op med det beløb, som passer dig og dit madbudget. Når du handler i Coops butikker med din app betaler du automatisk med din Madkonto. Så har du altid madbudgettet og overblikket lige ved hånden. Nemt, hurtigt og sammen med alle dine andre fordele i din Coop app.

 • Bliver madbudgettet ædt op lidt for hurtigt? Få mere på tallerkenen med Mad+

  Nu kan du få en gratis kredit på 1.000 kr. til at handle for i Coops butikker, hvis det er en af de måneder, hvor madbudgettet bliver ædt op lidt for hurtigt.

 • Hold styr på madregnskabet med digitale boner

  Med Coop app'en bliver det meget lettere for dig at holde styr på dit madregnskab. App'en gemmer nemlig automatisk alle dine boner, så du aldrig mere behøver at lede efter din papirbon i bunden af tasken, men i stedet har dit forbrug samlet et sted. Det giver overblik i en travl hverdag.


  Du kan se alle dine boner i app’en under medlemskonto ”kvitteringer”, hvor det specifikt vil fremgå hvor du har handlet, og hvor meget du har fået i bonus.

 • spring køen over

  Ja det lyder for godt til at være sandt… men vi er gået i gang med at tilbyde en ny og usvær måde at handle på. I første omgang for medlemmer og i første omgang kun i 10 butikker, men vi forventer at kunne tilbyde løsningen i alle landets fakta butikker inden årets udgang.

  Vi kalder det Bip & Betal. Her kan man handle ved selv at scanne varerne med sin mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.

 

Tilbud

 • Hvad vil du helst ha' tilbud på?

  Hver uge får du i app’en op til 25 personlige tilbud, du kan vælge mellem. De tilbud kalder vi for dine tilbud, og de gælder typisk i 7 dage. Du skal blot huske at aktivere de 5 tilbud, du helst vil ha’, inden du går til kassen for at betale.

   

  Sådan aktiverer du dine tilbud:

  1. Åbn app’en
  2. Tryk på boblen med 
   dine tilbud
  3. Vælg og aktiver dine 5 tilbud

 • Gode medlemstilbud

  Ud over dine personlige tilbud får du også hver uge masser af gode medlemstilbud. Nogle udløser bonus – andre rabat. Bare hold øje med app’en, dine mails, tilbudsaviserne og online.

Ekstra tilbud fra din butik

Tjek altid Coop app'en for først-til-mølle tilbud og varer til ekstra gode priser i din lokale butik - de findes kun i app'en. Din lokale butik er den butik, som du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til hver en tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din butik. Så hold øje med nyt fra din butik i app'en.. 

Masser af inspiration

Med Coop app’en i hånden er der ingen panik, når du skal købe ind til aftensmad. Du tjekker bare dagens ret i app’en. Så ved du, hvad du skal lave, og hvad du skal bruge. App’en gi’r dig også adgang til 8.000 opskrifter, tips og inspiration til god mad, som kan laves i en fart eller næsten laver sig selv.

 • Masser af inspiration

  Med Coop app’en i hånden er der ingen panik, når du skal købe ind til aftensmad. Du tjekker bare dagens ret i app’en. Så ved du, hvad du skal lave, og hvad du skal bruge. App’en gi’r dig også adgang til 8.000 opskrifter, tips og inspiration til god mad, som kan laves i en fart eller næsten laver sig selv.

 • Dagens ret

  Hver dag giver app’en dig 3 nemme opskrifter, som kan laves i en fart. Bare tjek din app. Så ved du altid, hvad du skal lave til aftensmad. Også når du får en sms fra familien kl. 15 med ordene: Hvad med mad?

 • Din mobile kogebog

  Gør det let for dig selv i en travl hverdag. Søg efter en god og nem opskrift i app’en. Bare åbn din app og kig efter dine livretter og god mad, der kan laves uden stress. Her er 8.000 opskrifter at vælge mellem - lige fra pandekager til spaghetti med kødsovs.

 • Dagens madtip

  Tjek dagens madtip i app’en og få sjove køkkenfif og nye ideer til tilberedelse og madlavning. Claus Holm er tit i køkkenet og uddeler madtips med rund hånd.

 

 • Spil og vind

  I udvalgte perioder er der spil i Coop app'en, hvor du som medlem har mulighed for at vinde lækre premier. Spil med når Spil og Vind er synlig på forsiden af din app.

 • Alle dine fordele i app'en

  • Betal med app’en
  • Få og betal med bonus
  • Se og vælg dine tilbud
  • Få dine boner digitalt
  • App’en er dit medlemskort
  • Madinspiration
  • Få bonus fra vores partnere
  • Ekstra tilbud fra din valgte butik