Betal og vind konkurrence

Vil du gerne forkæle hele din familie med lækre nye cykler? Så betal med Coop app’en næste gang du handler, og deltag automatisk i konkurrencen om Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 20.000 kr.

Betal og Vind konkurrence

Vil du gerne forkæle hele din familie med lækre nye cykler? Så betal med Coop app’en næste gang du handler, og deltag automatisk i konkurrencen om Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 20.000 kr. Jo flere gange du betaler med Coop app’en frem til den 22. juli, jo større chance har du for at vinde. Husk, at du skal være medlem at Coop for at betale med Coop app’en.

Er du endnu ikke medlem?
Bliv medlem i dag så får du bl.a. medlemsrabat og bonus når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. som du naturligvis får tilbage hvis du melder dig ud.

Sådan betaler du med app'en

Med Coop app’en har du altid dit medlemskort lige ved hånden - uden at have det i pungen. Sådan gør du, når du står ved kassen:

1. Åbn app’en på din mobil
2. Tjek at din Bluetooth er tændt
3. Hold mobilen hen over boksen ved dankortmaskinen
4. Eller brug app’ens QR scanner på skiltet ved kassen

Så er dit køb registreret - og i app’en kan du straks se, hvad du har fået i bonus på dit indkøb.

Vær opmærksom på, at inden du kan betale med din app, skal du have registreret et betalingskort i app'en.

Man deltager i konkurrencen ved at betale med Coop app’en når man handler i Coops butikker. Jo flere gange man betaler med app’en, desto flere lodder har man i konkurrencen om at vinde Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 20.000 kr. Konkurrencen løber i perioden mandag den 25. juni til og med søndag den 22. juli 2018. Præmien indeholder frit valg af Mustang cykler til en samlet værdi af 20.000 kr. baseret på cyklens normalpris. Det må max. vælges 3 cykler af samme model. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede modeller. Præmien kan alene bruges på Mustang cykler og ikke cykeltilbehør eller ekstraudstyr.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, ligesom et evt. restbeløb ikke kan udbetales. Coop leverer gratis ved din kantsten indenfor gældende leveringsregler. Konkurrencen er forbeholdt Coops medlemmer, der bruger deres Coop app til at betale med i kassen, når de handler dagligvarer. Vinderens lod trækkes efter endt konkurrenceperiode og kontaktes personligt. Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelsen indenfor 14 dage efter første kontaktforsøg, trækkes en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Coop.dk, i Coop app’en og på Coop Danmarks facebookside. Coop forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre i konkurrencens vilkår, præmie og periode.