Kan din bonus betale mandlen, anden eller hele julemiddagen?

Din medlemsbonus kan måske give dig en endnu glædeligere jul.
Så tjek din opsparing og se, hvor meget du kan handle for.

 • Hvor meget medlemsbonus har du til gode?

  Som medlem af Coop optjener du bonus, når du handler. Vores medlemmer har i gennemsnit 140 kr. stående klar til brug – men hvor meget har du?

  Du kan tjekke din medlemsbonus her på siden, i Coop app’en eller ved at spørge ved kassen i butikkerne. Du kan også scanne dit medlemskort på pristjekkeren i din lokale butik.

   

 • Hvordan og hvornår kan jeg betale med bonus?

  Husk, at du kan betale med din bonus hver gang du handler. Du betaler med din bonus ved at scanne dit medlemskort eller Coop app og fortælle kassemedarbejderen, at du ønsker at betale med din bonus. Du kan også betale med din Coop app og her kan du selv vælge om du vil betale med din bonus eller ej ved at tikke bonusbeløbet af inden du trykker betal. 

   

 • Spørgsmål

  Har du spørgsmål til din bonussaldo, hvordan du betaler med din bonus eller andet, er Medlemsservice klar til at hjælpe på tlf. 43 86 20 20 hverdage fra kl. 9-18 eller via vores kontaktformular.

Konkurrencebetingelser

Konkurrenceperiode:

Konkurrence afholdes i periode fra 01/12 2020 til og med 31/12 2020.

 

Sådan deltager du:

Du deltager i konkurrence ved at fortælle, hvordan du ville forsøde julen, hvis du havde 500 kr. i bonus – og dele det i kommentarfeltet på konkurrenceposten på Coop Danmarks Facebookside.

 

Generelle betingelser for konkurrencedeltagelse:

For at deltage skal du være fyldt 18 år og være bosat i Danmark. Herudover skal du være Coop-medlem. Konkurrence er dog ej købsbetinget.

Konkurrence er udviklet af Coop Danmark, og afholdes af selv samme. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan derfor ikke deltage i konkurrencen. Desuden er konkurrencen er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook.

 

Vindere og præmier:

Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt kommentarerne, og kontaktes personligt første uge i januar. Hvis vi ikke hører fra vinderen inden syv dage, trækkes en ny vinder. Vinderen vil herefter blive offentliggjort i kommentarsporet mod samtykke fra vinderen.

Præmien har en værdi af 500 kr. i bonus og skal bruges i forbindelse med et køb i en af Coops butikker, på Coop.dk Mad eller Coop.dk Shopping. Bonussen kan ej ombyttes til kontanter. Der udloddes i alt 20 x 500 kr. i bonus. Hver vinder kan alene modtage 1 x præmie.

 

Persondatabeskyttelse:

Læs om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger i forbindelse med din konkurrencedeltagelse i Coops privatlivspolitik afsnit 1.9 her.

  

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte medlemsservice på telefon 43 86 20 20, hverdage mellem 9-18.

 

Ansvar og forbehold:

Coop Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelse i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd forbeholder Coop Danmark sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

 

Yderligere forbeholder Coop Danmark sig til enhver tid retten til at fjeren upassende ord på Coop Danmarks Facebookside og Instagram-profil samt til at tilpasse betingelser og mekanik for nærværende konkurrence. Desuden frasiger Coop Danmark sig ethvert ansvar for materiale, der lægges på Coop Danmarks Facebookside.