Vi vil give forbrugerne mere af det gode danske på hylderne

Vil du være med?

 • Mere af det gode danske

  Vi vil give forbrugerne mere af det gode danske på hylderne.

   

  Læs om nogle af de dygtige, danske producenter, som vi er stolte af at samarbejde sammen med.

   

  Læs mere 

 • Fælles om andelstanken

  I Coop arbejder vi aktivt for at øge udbuddet af gode, danske varer. Det har vi som medlemsejet andelsvirksomhed både mulighed for og pligt til.

   

  Og det giver ekstra god mening at løse opgaven sammen med andre andelsvirksomheder, som deler vores tanke om at løfte i flok.

 • Gode efterårsopskrifter med danske varer

  Få hjælp til aftensmaden, når vi giver dig en række dejlige efterårsopskrifter, du nemt kan lave med danske varer. Det vigtige er ikke, at alle ingredienserne i opskrifterne er danske, men at du vælger dansk, når du kan! God fornøjelse – og god appetit.

 • Alle kan være med!

  Coop Crowdfunding forbinder fødevareproducenter med forbrugere og gør vejen fra idé til butikshylde kortere. Ambitionen er at gøre det nemmere for producenter og iværksættere at lykkes samtidig med, at forbrugeren får medansvar i, hvad vi skal spise i fremtiden.

   

  Læs mere

Endnu ikke medejer?

Som medlem og medejer i Coop får du mulighed for indflydelse, adgang til arrangementer og kurser samt fællesskaber med 1,8 millioner andre danskere, der også har truffet et aktivt valg om, at mad og ansvarligt forbrug handler om andet og mere end en fyldt indkøbspose. 

Et medlemskab koster 200 kr., som du selvfølgelig får retur, hvis du ikke længere vil være medejer.

 • Husk at hente Coop app'en

  Uanset om du er Coop medlem eller ej, kan du få glæde af Coop app'en, der giver dig attraktive tilbud, dobbelt op på samlemærker, madinspiration og alle dine kvitteringer samlet et sted.

Det giver mening at gøre det nemmere

Siden Coop introducerede de første selvbetjeningssupermarkeder, har vi arbejdet på løsninger, der skal gøre hverdagen nemmere. Jo mindre tid du bruger på indkøb og madlavning, desto mere tid kan du bruge på det, der giver mening for dig.

 • Scan & Betal og spring køen over

  Nu kan du bruge Coop app’en til at scanne og betale dine varer, så du ikke behøver at stå i kø. Scan & Betal findes allerede nu i mange af Coops butikker.

 • Mere smag for pengene

  I Coop bliver du ikke spist af med hvad som helst. For hvis en vare ikke smager, som vi synes den skal, så laver vi vores egen. Og først, når varen lever op til vores krav om kvalitet, pris og smag, får den lov til at komme på hylderne i vores butikker.

 • God smag på hylderne

  Lever en vare ikke op til vores krav om smag, kvalitet og pris, laver vi den bare selv. Derfor har vi udviklet 4 egne varemærker: Coop, Smag Forskellen, C og Änglamark. Coop er Danmarks største vareserie med alt det, som du har brug for til priser, hvor alle kan være med. Smag Forskellen er lavet af de bedste råvarer og er kvalitet, der smager. C er lige til at spise og smager af mere. Og Änglamark, som er så godt, at det ikke er skidt for noget. Ren økologi – og uden overflødig kemi og skadelige stoffer. Kig efter dem alle, næste gang du handler i Coop. Det giver god mening for både smagsløgene og madøkonomien.

 • Det gi'r mening

  I Coop arbejder vi hver dag på at finde løsninger, der giver mening for vores kunder. Fx overskudsdeling, varer af god kvalitet, faste lave priser, madpyramiden, økologi, en virkelig god app, færre skadelige kemikalier og meget, meget mere. Siden 1866 har vi bestræbt os på hele tiden at gøre tingene bedre, og det bliver vi ved med. Et skridt ad gangen, hver eneste dag. For det skal give mening.

 • Vi sætter hønen før ægget

  Flere og flere vil gerne have varer, der har gået en ekstra mil i forhold til dyrevelfærd. Derfor har vi bl.a. fjernet buræg fra hylderne og lanceret et dyrevelfærdsmærke, der gør en konkret forskel for millioner af dyr i Danmark.

 • Vi går ind for god kemi

  Det giver ikke mening, at der er problematiske kemikalier i fx indpakningen til mikroovns-popcorn. Derfor fjerner vi systematisk kemikalier, der er under mistanke for at være skadelige for miljøet og eller helbredet. I al beskedenhed er vi verdensmestre i at forbyde problematiske kemikalier, så vores kunder kan handle trygt.

   

  Læs mere her

 • Vi sætter det lokale i højsædet

  Det giver ikke altid mening at transportere mad på tværs af kloden og at købe den af kæmpe multinationale giganter, når der er en producent lige i nærheden af vores butikker.  Derfor prioriterer vi lokale varer, der er produceret med hjerteblod og grundighed; hvor kvalitet, ægthed og smag er i højsædet.

 • Gode madvaner giver man videre

  Coops ’GoCook Smagekassen’ er Danmarks største skoleaktivitet for elever i 4.-7. klasse. Vi vil nemlig give børn evnen og lysten til at tilberede og spise sund mad med grøntsager i sæson. Over 160.000 børn nyder hvert år godt af, at deres lærere kan få undervisningsmaterialer og hente en smagekasse i den lokale butik fyldt med gode råvarer.

   

  Læs mere om GoCook