Vind med Scan & Betal

Lige nu har du chancen for at vinde bonus i Coop app'en ved at bruge Scan & Betal. Deltag i konkurrencen om hovedpræmien på 25.000 kr. i bonus eller 70 x 500 kr. i bonus. Læs mere nedenfor.

 • Vind med Scan & Betal

  Nu kan du vinde bonus i Coop app'en ved at bruge Scan & Betal, når du handler i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og fakta.

   

  Fra den 6.-26. januar deltager du automatisk i konkurrencen om hovedpræmien på 25.000 kr. i bonus eller 70 x 500 kr. i bonus, hver gang du betaler med Scan & Betal. Bonus er rigtige penge, som du kan handle for i Coops butikker. 

   

  Så jo mere du bruger Scan & Betal, jo større er dine vinderchancer. Brug Scan & Betal i Coop app'en, næste gang du handler! 

 • Det giver mening at gøre hverdagen nemmere

  I Coop startede vi med de første selvbetjeningsbutikker og senere med mad, der ikke kræver det store at tilberede. Sådan er det stadig. Og nu er det også blevet muligt at springe køen over. For med Coop app'en kan du scanne og betale for dine varer. Så kan du i stedet bruge tiden på det, der giver mening for dig.

 • Så nemt er det...

  1: Scan din første vare med Coop app'en og start din indkøbstur.

  2: Afslut din indkøbstur med at scanne QR-koden i kasseområdet.

   

  Brug Scan & Betal i SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, fakta, Kvickly og Irma - og oplev hvor hurtigt hverdagen bliver nemmere.

   

  *Enkelte butikker undtaget. 

 • Prøv Scan & Betal i dag

  Nu er der ingen undskyldning for ikke at komme hurtigt igennem dine indkøb.

   

  Med Coop app'en kan du nemlig selv scanne og betale for dine varer. 1, 2 - scan varen, put den i din pose med det samme og betal, når du er færdig med at handle.

   

  Så er du hurtigere hjemme.