Scan & Betal konkurrence

Læs gældende konkurrenceregler nedenfor:

Konkurrenceregler: Scan & Betal konkurrence

Konkurrencen afholdes af Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta, som drives af:
Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund. CVR. nr. 26259495

Hvad kan du vinde?
Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om:

1. præmie: 25.000 kr. i bonus
Vi trækker én tilfældig vinder blandt alle deltagere i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og fakta mandag d. 27. januar 2020.

2. præmie: 70 x 500 kr. i bonus
Vi trækker 70 tilfældige vindere blandt alle deltagere i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og fakta mandag d. 27. januar 2020.

Vinderne bliver kontaktet direkte og umiddelbart lige efter, at konkurrencen er afsluttet, via de kontaktoplysninger, der er angivet i forbindelse med oprettelsen af et medlemskab i Coop eller som profilkunde, da Coop app’en blev downloadet. Vi offentliggør vinderne med fornavn og by på denne side.  Præmiesummen indsættes på vinderens medlemskonto som bonus i Coop app’en.  Bonus er rigtige penge, man kan handle for i Coops butikker ved at anvende Scan & Betal.

For at kunne indløse sin bonus skal man være medlem af Coop. Er man ikke medlem af Coop, sørger Coop for at ens opsparingskonto bliver fyldt op til 200 kr., så man med det samme kan melde sig ind som medlem. Et medlemskab forudsætter accept af gældende medlemsvilkår, som du kan se her:  
https://medlem.coop.dk/medlemsvilkaar

Der er ingen bindingsperiode, og du kan til enhver tid melde dig ud af Coop og få andelsindskuddet tilbage.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre i konkurrencens vilkår, præmier og periode.

Sådan deltager du i konkurrencen
Konkurrencen varer fra mandag d. 6. januar til og med søndag d. 26. januar 2020.

Du deltager i konkurrencen ved at betale med Scan & Betal i Coop app’en, når du handler i følgende af Coops butikker: Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta.
Jo flere gange du betaler med Scan & Betal i Coop app’en i konkurrenceperioden, desto flere lodder har du i konkurrencen om at vinde præmierne. Ét køb med Scan & Betal udløser et lod i konkurrencen. 

Vil du deltage i konkurrencen, men har du ikke Coop app’en, kan du gratis downloade den i App Store, på Google Play eller via dette link: https://www.coopmedlem.dk/app

Hvis vi ikke har hørt fra vinderen senest mandag d. 10. februar 2020 efter første kontaktforsøg, trækkes en ny vinder og præmien bortfalder.

Hvem kan deltage?
Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage (lodder fra medarbejdere frasorteres automatisk ved udtrækning af vinderne). Konkurrencen er forbeholdt kunder, der benytter betaling med Scan & Betal funktionen i Coop app’en i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og/eller fakta. 
Konkurrencen afholdes i Danmark.

Vil du gerne handle med Scan & Betal i konkurrenceperioden, men ønsker ikke at deltage i konkurrencen, skal du blot klikke ”Ok” til det pop-up vindue, der kommer frem i Scan & Betal omkring konkurrencen i konkurrenceperioden.  Herefter kan du kontakte Coop Medlemsservice om, at du ikke ønsker at deltage. Så vil Coop Medlemsservice sørge for at fjerne dig fra deltagerlisten.

Behandling af personoplysninger
Coop Danmark A/S benytter kontaktoplysninger, som er angivet i forbindelse med oprettelsen af et medlemskab i Coop eller som profilkunde, da Coop app’en blev downloadet, til at kontakte vinderen. Læs mere om, hvordan Coop Danmark A/S behandler dine personoplysninger i Coops privatlivspolitik afsnit 1.4 Medlemmer, afsnit 1.5. Profilkunder og om din konkurrencedeltagelse i afsnit 1.9 Deltagere i konkurrencer via dette link https://ansvarlighed.coop.dk/ansvarlig-arbejdsplads/privatlivspolitik/

Du kan altid kontakte minedata@coop.dk med henblik på at udøve dine rettigheder som registreret vedr. indsigelse, begrænsning, berigtigelse, overførsel, sletning og vejledning vedr. eventuel klage til Datatilsynet.

For yderligere information om Coops behandling af personoplysninger se:
https://ansvarlighed.coop.dk/ansvarlig-arbejdsplads/privatlivspolitik

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte Coop Medlemsservice via dette link https://medlem.coop.dk/medlemsservice eller på tlf.nr. 43 86 20 20 alle hverdage kl. 9-18.